forum topgoo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
forum topgoo

internet computer

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Rota Yeniden Isaksonda

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Rota Yeniden Isaksonda Empty
MesajKonu: Rota Yeniden Isaksonda   Rota Yeniden Isaksonda EmptyCuma Şub. 22, 2008 7:40 pm

Barusso’nun işini bitiren Galatasaray Yönetimi, İsveçli kaleci Andreas İsaksson’u da renklerine bağlamak üzere. Daha önce de gündeme gelen 26 yaşındaki eldiven, Ada kulübünden ayrılmak istiyordu. The Times’ta yer alan haberde, Manchester City’nin hocası Eriksson’un; İsaksson, Samaras, Dabo, Dickov, Danny&Matthew Mills gibi oyuncuların satılmasını ve 7.5 milyon Euro gelir elde edilmesini istediği belirtildi. Tecrübeli file bekçisi, İstanbul’a gelmeye son derece sıcak baktığını daha önce dile getirmişti.

'Galatasaray'ı çok istiyorum'
İsaksson, dün yaptığı açıklamada da, bu düşüncesini tekrarladı. İsveçli kaleci, “Eriksson’la konuştum ve ayrılmak istediğimi söyledim. Anlayışla karşıladı. Galatasaray’dan iyi bir teklif aldım. Gerçekten çok büyük bir kulüp ve formasını giymek istiyorum. Bu transferin birkaç gün içinde biteceğine inanıyorum” dedi. Sarı-Kırmızılılar ise şimdi Carrusca’yı göndermenin yollarını arıyor.

İsaksson kimdir?
Adı: Andreas İsaksson
Boyu: 1.99
Kilosu: 88
Mevkii: Kaleci
Yaşı: 26
Ülkesi: İsveç
Kulübü: Manchester City
Önceki kulüpleri: Trelleborg, Juventus, Djugarden, Rennes
https://tenekekova.yetkin-forum.com

Rota Yeniden Isaksonda
1 sayfadaki 1 sayfası